Hygiëne

Kinderopvang moet schoon en veilig zijn. ’t Lieveheersbeestje besteed bijzonder veel aandacht aan het hygiënebeleid. We waarborgen een gezonde omgeving; Speelgoed wordt regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd, de speelruimte wordt vrij gehouden om te kunnen spelen, er wordt netjes opgeruimd en het hele verblijf wordt dagelijks schoongemaakt.

‘t Lieveheersbeestje voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne- en gezondheidsbeleid. Wij werken conform de Hygiënecode kleine instellingen zoals vastgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang. Daarnaast hebben wij ons eigen hygiëne protocol.

Deze Hygiënecode is een praktijkhandleiding en een belangrijk hulpmiddel om op een verantwoorde manier om te gaan met voeding, algehele hygiëne, persoonlijke hygiëne en bedrijfshygiëne. Zo is er beleid over onder meer het meebrengen van borstvoeding, toiletbezoek, verschonen, handen wassen en de bereiding en behandeling van verse producten en levensmiddelen.

Onze medewerkers handelen volgens werkwijze zoals beschreven in Hygiënecode en ons eigen hygiëne protocol. Hiermee voldoet ‘t Lieveheersbeestje aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van hygiëne.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN

.