Elektronisch schriftje

Het is fijn te weten wat uw kind gedurende de dag bij ons meemaakt. Natuurlijk vertellen wij u dat dagelijks tijdens de persoonlijke overdracht. Maar u kunt bij ons ook gebruik maken van het online systeem van kdvnet, het zogenaamde elektronisch schriftje.

In het elektronisch schriftje kunnen ouders verschillende zaken regelen en bekijken. In het schriftje wordt dagelijks door de pedagogische medewerkers een verslag van de groep geschreven en wekelijks een bericht over de ontwikkeling van het kind. De pedagogische medewerkers plaatsen ook wekelijks een leuke foto van het kind in het persoonlijk schriftje. Het is mogelijk voor de ouders om hier een reactie op te plaatsen.

In het online systeem kunt u zelf de afwezigheid, vakantiedagen en vrije dagen aangeven of melden dat uw kind ziek is. Facturen en jaaropgaven zijn hier ook voor u inzichtelijk.

U heeft toegang tot het elektronisch schriftje na inschrijving van het kind. Na het tweede intakegesprek sturen wij u een uitnodiging per mail, met een inlogcode en link voor de ouderlogin. In dit ouderportaal kunt u ook uw eigen gegevens beheren en wijzigen.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN

.