Kinderdagverblijf Westerpark – Van Hogendorpplein 104

Biedt capaciteit aan maximaal 32 kinderen per dag in 3 verticale groepen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Op deze locatie zijn 3 groepen en het hoofdkantoor gevestigd.

Wij vangen kinderen op in verticale groepen. Dat houdt in dat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar de dag door brengen. Op deze manier kunnen kinderen, net als thuis, op een natuurlijke manier van elkaar leren of elkaar helpen. Kinderen onderling kunnen elkaar ook veiligheid bieden. Een verticale groep heeft daarnaast het voordeel dat de kinderen gedurende de hele periode van opvang op dezelfde groep, met dezelfde medewerkers contact hebben. Deze stabiele omgeving maakt het mogelijk zich veilig te kunnen ontwikkelen en banden op te bouwen. Onze verticale groepen bestaan op deze vestiging uit maximaal 9, 10 of 13 kinderen per groep. Per groep staan er tenminste 2 pedagogische medewerkers.

Op de begane grond bevinden zich twee groepen genaamd de rupsjes en de lieveheersbeestjes. De rupsjes is een horizontale babygroep van 0 tot 2 jaar. De rupsjes biedt opvang aan maximaal 9 baby’s. De lieveheersbeestjes is een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De lieveheersbeestjes biedt opvang aan maximaal 10 kinderen. Een kleine trap naar boven bevinden zich de vlinders. De vlinders is een horizontale groep, waarbij kinderen van 2 tot 4 jaar in 1 groep zitten. De vlinders biedt opvang aan maximaal 13 kinderen. Aangrenzend aan de groepen is er een gezamenlijke buitenruimte speciaal voor de kinderen.

De inrichting van al onze vestigingen is volledig op kinderen afgestemd.

Van Hogendorpplein is een grote vestiging met drie kleinschalige groepen. Deze vestiging heeft een heerlijke buitenruimte van meer dan 200 m2 waar de kinderen lekker kunnen spelen en een ruime zandbak met zandspeelgoed. In de buitenkast is voldoende speelmateriaal aanwezig, zoals fietsen en steps maar ook bellenblaas en stoepkrijt. Op deze vestiging is er een biologische moestuin aangelegd speciaal voor de kinderen! Vestiging van Hogendorpplein heeft een eigen atelier waar kinderen uit verschillende stamgroepen de mooiste creaties kunnen maken.

* t Lieveheersbeestje is bezig met een herindeling van de buitenruimtes van alle vestigingen zodat we de kinderen nog meer uitdaging kunnen bieden.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN