Inrichting

’t Lieveheersbeestje biedt een schone prettige omgeving met natuurlijke materialen.

Binnen

De inrichting van ’t Lieveheersbeestje is huiselijk en kindvriendelijk. We hebben gekozen voor rustige kleuren en natuurlijke materialen. Onze ruimtes zijn schoon en de sfeer huiselijk en warm.

De indeling van de verschillende ruimtes is zo ontworpen dat kinderen van verschillende leeftijdsgroepen er voldoende uitdaging vinden. We hebben een verscheidenheid aan speelgoed en speelmaterialen. Kinderen worden gestimuleerd in spel dat passend is bij hun leeftijdsfase. De kinderen mogen spelend leren en ontdekken en doordat de omgeving op hen is aangepast kunnen ze volop hun gang gaan. Er is bijvoorbeeld een verkleedhoek en een poppenhoek, een bouw-hoek en lego, een autobaan en verschillende soorten uitdagend speelgoed. Er is zelfs een speciaal ontworpen activiteitenmuur waar de kinderen belangstellend mee spelen. Maar er is ook een knusse loungehoek met kussens en kleden waar kindjes zich kunnen terugtrekken.

Door de hele inrichting is er veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen in verschillende structuren, zoals breisels en gevlochten manden tegenover gladde materialen zoals hout en leer. Dit alles voor de ontwikkeling van het kind.

Al het speelgoed is op kind hoogte en ook boekjes kunnen ze zelf pakken. De ruimtes zijn veilig en volledig afgestemd op kinderen zodat je kind zich ‘vrij’ kan bewegen zonder zich te bezeren of in gevaar te brengen. ’t Lieveheersbeestje geeft jouw baby, dreumes en peuter letterlijk en figuurlijk de ruimte om te bewegen en daagt het uit tot ontdekken.

Buiten

Al onze vestigingen hebben een eigen buitenruimte. Onze buitenruimtes zijn speciaal ontworpen en ingericht voor de ontwikkeling van het kind. Zo zijn er voldoende speeltoestellen en bieden we een verscheidenheid aan speelmaterialen aan zoals fietsen en steps en is er een zandbak voor de motorische ontwikkeling.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN

.