Lichamelijke onwikkeling

Er wordt bij ‘t Lieveheersbeestje veel aandacht geschonken aan de lichamelijke ontwikkeling van het kind. De motorische vaardigheid is essentieel voor de algehele ontwikkeling. Doordat het kind op een gegeven moment kan staan en lopen, wordt zijn wereld letterlijk vergroot en kunnen nieuwe vaardigheden worden opgedaan. Doordat de fijne motoriek verbetert, is het kind steeds beter in staat om te bouwen, construeren en creatief bezig te zijn.

’t Lieveheersbeestje stimuleert de grove en de fijne motoriek van het kind. We helpen kinderen bij het leren los te lopen. Ook doen we allerlei leuke spelletjes om de motorische vaardigheden te stimuleren. Voorbeeld van een spel; we geven het kind een washand en laten hem allerlei ‘voorwerpen’ van de grond tillen en in het zakje doen. Dit kan kruipend en zittend. Zodra het kind kan lopen gaan we dit ook staand oefenen. Dit is goed voor het evenwicht! Verder is het interessant om een ‘breiwerkje’ uit elkaar te trekken of papier te scheuren.

We hebben voldoende ruimte, volledig afgestemd op kinderen zodat je kind kan lopen, rennen, springen, vallen, klauteren en kan ravotten met speelkameraadjes. Onze buitenruimtes zijn veilig en volledig afgestemd op kinderen zodat je kind zich ‘vrij’ kan bewegen zonder zich te bezeren of in gevaar te brengen.

Soms komt het voor dat een kind zich anders ontwikkeld dan de “rest”. Dit is volkomen normaal. Soms is er behoefte aan extra aandacht. Dit bieden wij. Ieder kind is een individu en wordt bij ons als zodanig benaderd.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN

.