Extra dag of dagdeel

Misschien wilt u incidenteel een extra dag of dagdeel afnemen welke buiten de vaste contracturen valt. Als er plaats is op de eigen stamgroep, dan kan dat. Ouders kunnen dit via de ouderlogin aanvragen.

Ook is een extra dag op een andere stamgroep mogelijk maar dan moeten de ouders expliciet en schriftelijk toestemming daarvoor verlenen. Aanvragen dienen 5 werkdagen van de voren te worden ingediend en worden afhankelijk van de groepsgrootte en beroeps-kind ratio toegekend.

Ruilen

Bij ons is het mogelijk een vaste dag om te ruilen voor een andere dag. Mits dat in de planning past en past bij onze wettelijk verplichte personele bezetting. De ruil dag moet vallen binnen een maand van de vaste opvangdag. Ruilen vindt plaats op incidentele basis. Vakanties van het kind, nationale feestdagen en studiedagen kunnen niet geruild worden. Het ruilen van een dag kan aangevraagd worden via de ouder-login. Een aanvraag om te ruilen kan alleen vooraf en ook deze dient 5 werkdagen van te voren te worden ingediend.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN

.