Het Team

Ons team is onze grootste kracht. Zij maken het verschil elke dag weer. We hebben liefdevolle betrokken medewerkers in dienst die al jaren lang onze steun en toevertrouw zijn. Onze pedagogische medewerkers zijn allemaal goed opgeleid en beschikken over een grote hoeveelheid pedagogische kennis en ervaring.

Onze Pedagogische Medewerkers worden ondersteund/aangevuld door een assistent leidinggevende en kunnen zich daarom volledig op de verzorging en ontwikkeling van de kinderen richten. Al onze assistent leidinggevenden zijn tenminste HBO geschoold en sturen/coachen onze pedagogische medewerkers. Onze assistent leidinggevenden worden in de hiërarchie aangestuurd door vestigingsmanagers die een kind gerelateerde HBO- of universitaire opleiding hebben.

‘t Lieveheersbeestje werkt alleen met vertrouwde gezichten. Bij ziekte en in de vakanties werken we met onze vaste oproepkrachten die gescreend en getraind zijn binnen ‘t Lieveheersbeestje. We werken niet met uitzendkrachten, maar hebben goed opgeleide medewerkers die deel uitmaken van ons team. We zorgen altijd voor vertrouwde gezichten op de groep.

Wij staan voor hoogwaardig kwalitatieve kinderopvang, waarbij professioneel en goed opgeleide medewerkers een must is. ’t Lieveheersbeestje investeert in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar medewerkers en is derhalve een duurzame organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN

.