Inschrijven

Je kan je kind gemakkelijk en gratis bij ons inschrijven via de website. Inschrijving biedt plaats op de wachtlijst. je krijgt een bevestiging van je inschrijving per email.

Een inschrijving is geheel vrijblijvend. Bij plaatsing wordt gekeken naar de inschrijfdatum. Hoe eerder je staat ingeschreven, hoe eerder je kind mogelijk geplaatst kan worden. Als je achteraf toch geen gebruik van plaatsing op de wachtlijst wilt maken kan je dit aan ons doorgeven.

Wanneer je kind bij ons is ingeschreven nemen wij contact met je op voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Dit gesprek richt zich met name op de organisatorische aspecten van je kind. Tijdens de kennismaking word je rondgeleid op de locatie en krijg je een informatieboekje overhandigd. Hierin staan alle praktische zaken.

Wanneer je besluit je kindje aan onze zorg toe te vertrouwen en je het contract hebt ondertekend kunnen we een afspraak maken om te wennen. Informatie-uitwisseling over de verzorging en opvoeding van je kind staan hierin centraal. Om tot een goede afstemming te komen wordt er gevraagd naar je wensen en vertellen we je over onze dagindeling.