Kinderdagverblijf De Baarsjes – Admiraal de Ruyterweg 97

Biedt capaciteit aan maximaal 14 kinderen per dag in een verticale groep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Wij vangen kinderen op in verticale groepen. Dat houdt in dat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar de dag door brengen. Op deze manier kunnen kinderen, net als thuis, op een natuurlijke manier van elkaar leren of elkaar helpen. Kinderen onderling kunnen elkaar ook veiligheid bieden. Een verticale groep heeft daarnaast het voordeel dat de kinderen gedurende de hele periode van opvang op dezelfde groep, met dezelfde medewerkers contact hebben. Deze stabiele omgeving maakt het mogelijk zich veilig te kunnen ontwikkelen en banden op te bouwen. Onze verticale groep biedt capaciteit aan maximaal 14 kinderen per dag met minstens 3 pedagogische medewerkers.

De inrichting van al onze vestigingen is volledig op kinderen afgestemd.

Admiraal de Ruyterweg is een gezellige vestiging met een grote buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen. In de tuin liggen rubberen tegels, als kinderen vallen, dan is er altijd een demping. Er staat een speeltunnel en mooie boom. In de buitenkast is voldoende speelmateriaal aanwezig, zoals fietsen en steps maar ook bellenblaas en ander speelgoed.

* t Lieveheersbeestje is bezig met een herindeling van de buitenruimtes van alle vestigingen zodat we de kinderen nog meer uitdaging kunnen bieden.

Slide We hebben nog enkele plekken beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN BEREKEN NETTO BIJDRAGE DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele
plekken beschikbaar
NETTO BIJDRAGE BEREKENEN DIRECT INSCHRIJVEN RONDLEIDING AANVRAGEN